Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

27 – 29

Oktober

2023

Masker, marsk og mindfulness

27 – 29

Oktober

2023

Masker i
Marsken

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Masker i Marsken omfavner kærligheden til strik og hvad den kan gøre for vores indre ro, kombineret med Tøndermarskens unikke og smukke natur.

Program 2023

Program

Jeg strikker, derfor er jeg!

Marie Koch og Ane Cortzen, Foredrag

Tekstil-aktivisme, guerilla-strik, yarn bombing, strikkegraffiti og rebeller er omdrejningspunkterne, når strikkeforsker Marie Koch og tv-vært Ane Cortzen går på scenen til Masker i Marsken.

$

Foredrag om Sundhed og trivsel gennem craft-aktiviteter

Anne Kirketerp, Foredrag

Hør om alle de nye modeller og ny forskning omkring craft og sundhedsfremme. Anne Kirketerp er aktuel med en ny bog om “Sundhed og trivsel gennem craft-aktiviteter” …

$

I grænselandets tegn med vadehavstapas

Mads Sandemann og Hans Christian Davidsen

Masker i Marsken foregår lige på kanten mellem Danmark og Tyskland og er rundet af grænselandets historie om forbindelser på tværs af grænsen. Denne lørdag aften…

$

Masker, marsk og mindfulness

Masker i Marsken omfavner et ældgammelt håndværk og kombinerer det med nutidige trends og tendenser. Sammen med et øget fokus på indre ro og den unikke Tøndermarsk som omringer os, skabes der en treenighed af masker, marsk og mindfulness.

Strik bringer mennesker sammen på kryds og tværs, i både fysiske og virtuelle fællesskaber – og det er lige præcis det fællesskab, vi ønsker at skabe med Masker i Marsken. Med afsæt i naturen skabes der de perfekte rammer for fordybelse og nærvær.

Udstillere

Masker i Marsken har udstillerområder på Klægager i Ballum, og på Væveriet og i Multisalen i Højer. Her kan du se og købe produkter fra vores mange forskellige udstillere.

Nyheder

Nyheder

Hvor er
Masker i Marsken?

Masker i Marskens festligheder finder sted på flere forskellige lokationer rundt i hele Tønder Kommune, blandt andet i Højer, Ballum, Tønder, Skærbæk og Løgumkloster. I vores programoversigt kan du se mere præcist, hvor alle arrangementerne finder sted.

 

UDSTILLEROMRÅDER:

Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro

Væveriet & Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer