Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

Anne Kirketerp: Craft-aktiviteter som sundhedsfremme – lørdag

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet

Hør om den nye forskning omkring “Sundhed og trivsel gennem craft-aktiviteter” og afprøv to forskellige craft-aktiviteter, som er specielt designet med fokus på flow, ro, samhørighed og oplevelsen af at skabe et flot og færdigt produkt sammen.

Hør, hvordan craft-aktiviteter skal tilrettelægges, så de har en sundhedsfremmende effekt, og oplev at lave strik, så det kan kombineres med simple vejrtrækningsøvelser. Du bliver guidet i at strikke med forskellige typer af åndedræt. Den primære aktivitet i workshoppen er, at alle skal strikke en del af et stort samlet værk - uden at kende udtrykket på det endelige værk.

Der skal eksperimenteres med nye strikteknikker, som kan varieres, afhængigt af om man er super ekspert-strikker eller stort set nybegynder. Medbring: Minimum 10 nøgler garn (må gerne være meget små) i blå, grønne og brune nuancer. Skal passe til pind 3-4 og må gerne være tyndt, så man kan bruge to garner sammen. Strikkepinde 3,5 og 4.

Et nøgle uldgarn som passer til pind 4. Farve er ligegyldig. Der skal ikke bruges særlig meget, så bare en rest.

OBS. Det er en forudsætning, at kunne strikke for at deltage i workshoppen. Undervejs serverer vi kaffe og den helt store sønderjyske kagespecialitet synnejysk brø’tort

}

Se også:

There are no upcoming events at this time.