Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

WORKSHOP: Basal Farveteori ved Anne SoFie Sørensen

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet

Til denne workshop får du en introduktion til basal farveteori. Vi kommer ind på farver generelt, den enkelte farves mange nuancer, farvers mørkhed, hvordan farver påvirker hinanden og til sidst color blending.

Anne Sofie giver dig inspiration til hvor og hvordan du kan finde farveinspiration og så åbner hun op for hendes personlige strikkeprøve kartotek med over 50 forskellige strikkeprøver. Hun har fokus på sammensætning af farver, brugen af forskellige materialer og pindstørrelser.

Til workshoppen får du også mulighed for selv at prøve kræfter af med at sætte farver sammen og lære nye teknikker inden for strik og color blending.

Medbring: Garn, evt rester du har svært ved at bruge, forskellige farver og kvaliteter. En stor strikkepind fra 5 til 10mm og en lille strikkepind fra 3 til 5mm, en saks og evt. notesbog/farvebog så I sammen kan begynde din farveinspirations rejse.

Anne Sofie Sørensen er uddannet fashion designer fra Designskolen Kolding 2022, hun deler ud af sit strikkeeventyr på instagram @annesofiesrensen og laver til dagligt strikkeopskrifter og strikkeworkshops.

}

Se også:

Der er ingen kommende begivenheder på nuværende tidspunkt.