Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

EVENT: Sønderjyske Fredagslækkerier

I forlængelse af fredagens strikkemeditation i Emanuel byder vi velkommen til en sønderjysk aften med bl.a. sang og musik, god mad og hyggeligt samvær.

Sidste år havde vi fuldt hus og venteliste til Sønderjyske Lørdagslækkerier, så derfor inviterer vi i år både til Fredags- og Lørdagslækkerier med stort set samme koncept, men med lidt forskelligt indhold de to aftener.

De musikalske indslag ved Fredagslækkerierne bliver leveret af Skærbæk Egnskor og de lokale musikere Klaus Fog og Jesper Amtorp.

Skærbæk Egnskor fejrede sidste år 40-årsjubilæum, og koret har gennem alle årene haft Tove Tersbøl som dirigent. Skærbæk Egnskor har et meget alsidigt repertoire, der spænder over sange fra Højskolesangbogen, salmer, pop og musicals til evergreens og kirkemusik. Koret har givet mange koncerter herhjemme og har også rejst og optrådt i udlandet, bl.a. i England, Polen og Sydafrika. I jubilæumsåret havde koret den ære at synge for HM Dronning Margrethe ved Dronningens sommerbesøg i Tønder Kommune.

Med guitar og sang vil Klaus og Jesper kalde gode minder frem og få stemningen til at stige et par oktaver mere, når de præsenterer kendte numre af bl.a. Kim Larsen, Shu-bi-dua, John Mogensen, Gnags og Johnny Madsen. Klaus er til daglig skoleleder på Skærbæk Distriktsskole, og Jesper er musiklærer i Esbjerg.

I kan også glæde jer til at høre Emanuels mangeårige formand, Tove Tersbøl, fortælle levende og humoristisk om husets spændende historie og mangeartede kulturelle aktiviteter. Og der er naturligvis også fællessang på programmet. Menuen står begge aftener på forskellige sønderjyske specialiteter serveret som tapas. I får også lejlighed til at smage flere forskellige sønderjyske småkager bl.a. gode råd (goj raj) og kys og klap.

Prisen er inklusiv spisning

}

Se også:

There are no upcoming events at this time.