Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

EVENT: Sønderjyske Lørdagslækkerier

Der var fuldt hus, da strikkeentusiaster fra hele landet og folk fra lokalområdet sidste år mødtes til Sønderjyske Lørdagslækkerier med sang og musik fra landsdelen, fællessang, spændende fortælling om Emanuel og lækker sønderjysk mad. Så i år inviterer vi både til Fredagslækkerier og Lørdagslækkerier i Skærbæks kultur- og forsamlingshus.

Det musikalske indhold af Lørdagslækkerierne står henholdsvis det rytmiske kor Sing’n Swing og folkemusikgruppen Marskens Guld for.

Sing’n Swing, der har base i Skærbæk, var også med ved Sønderjyske Lækkerier sidste år. Under ledelse af Tove Tersbøl optræder koret med et bredt repertoire af sange, som de fleste kender. Her er både gospel, jazz, pop, rock, evergreens og afrikansk musik. I 2022 markerede koret sit 25-årsjubilæum og optrådte på Rømø Havn foran Kongeskibet Dannebrog ved HM Dronningens sommerbesøg i Tønder Kommune.

Marskens Guld, der består af de tre lokale musikere Maja Bogh, Gitte Bønning Kristensen og Halvor Bogh, spiller og synger både nye og gamle sange med rod i Tøndermarsken. På repertoiret er bl.a. viser med tekst af lokale digtere som Jens Rosendal, Hansigne Lorenzen og Jens Egebjerg.

Tove Tersbøl, der er mangeårig formand for Emanuel, vil på sin levende og humoristiske måde fortælle lidt om Emanuels spændende historie og de mange forskellige kulturelle aktiviteter, huset er ramme om. På aftenens menu står en herlig sønderjysk ret med navnet Kong Fiddes Livret – en rigtig kongeret. I får også lejlighed til at smage sønderjyske specialiteter som Brø’tårt og Goj Raj.

Prisen er inklusiv spisning

}

Se også:

MorgenYoga ved Bente Jensen Ovesen fra Yogaværkstedet, fredag

MorgenYoga ved Bente Jensen Ovesen fra Yogaværkstedet, fredag

Dato 27 oktober 2023Tid 07:30 - 08:30Sted KulturcentretLokation Kiers Gaard, Søndergade 12, Arrangør Bente Jensen Ovesen fra YogaværkstedetPris 100 krKategori EventsTag Højer

Kom, kom, kom! og væk krop, sind og sanser med morgenyoga og meditation på smukke Kiers Gaard i Højer. Vi arbejder blidt kroppen igennem fra top til tå med gode stræk, enkle flows, meditation og afspænding, og bliver klar til resten af dagen.

Tag din y...

Mere info

Yoga i marsken ved Annette Gotthardsen, Fredag

Yoga i marsken ved Annette Gotthardsen, Fredag

Dato 27 oktober 2023Tid 07:30 - 08:30Sted StaldenLokation Klægager, Østerende 13, Ballum, Arrangør Annette GotthardsenPris 100 krKategori EventsTag Ballum

Kom til morgenyoga og få en god start på dagen. Jeg strikker et program sammen så vi kommer lidt rundt i kroppen. Med stræk, rotationer, små flow sekvenser og en afsluttende afspænding ønsker jeg at du får den her aahhhh fornemmelse i kroppen, som gerne skulle u...

Mere info

Introduktion til plantefarvning

Introduktion til plantefarvning

Dato 27 oktober 2023Tid 12:00 - 15:00Sted Storegade 21, HøjerLokation Storegade 21, Arrangør Cecilie Klindt fra VildspirePris 475 krKategori WorkshopTag Højer

Til denne workshop får du en introduktion til plantefarvning, så du kommer godt i gang. Vi snakker om gode farveplanter, fibre, forberedelse til plantefarvning, selve farvningen & efterbehandling. Vi farver på GOTS certificeret uld - en grå & en hvid base.

Mere info