Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

FOREDRAG: Strik på den røde løber ved strikdesigner Ingunn Birkeland

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet

Her får du en ganske sjælden lejlighed til at møde en af de største norske strikdesignere, nemlig Ingunn Birkeland. Ingunn Birkeland er uddannet beklædningsdesigner ved Statens håndverks- og industrikunstskole i Oslo med hovedfag i beklædning og kostumer. Siden 2005 har hun designet, syet og lavet tøj, sko, smykker og tekstilkunst i eget navn. Hun har gjort sig bemærket med iøjnefaldende kjoler, designet for norske kulturpersonligheder, og flere af hendes kjoler er indkøbt af norske museer, deriblandt Nationalmuseet, til deres samlinger af norsk mode.

Det er derfor med stolthed, at vi præsenterer dette foredrag med Ingunn, hvor du får indblik i Ingunns rejse fra barndommen og helt frem til strikkebogen INGUNN BIRKELAND STRIKKER. Undervejs får du billeder fra hendes farverige kreationer og fotograf samarbejder, ligesom Ingunn fortæller om sine kreationer set på den røde løber i Norge.

Foredraget oplever du i Pumpehuset ved Kunstmuseet i Tønder.

OBS! Du kan med fordel tilkøbe en omvisning i Kunsten eller Wegner-udstillingen samt kaffe med synnejysk brø’torte eller kringle i cafeen. Du tilkøber dette på kunstmuseets hjemmeside. Vær opmærksom på, at der kun er 30 pladser til omvisning og kaffe/kage.

}

Se også:

Der er ingen kommende begivenheder på nuværende tidspunkt.