Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

FOREDRAG: Tapas-strik på Schackenborg Slot lørdag aften

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet

Lidt royal har man da lov til at være – og den følelse kan du synke ned i lørdag den 28.10.23. Mød strikdesigner Katrine Hannibal, den ene af Önlings to stiftere, som til daglig arbejder som strikdesigner bl.a. med udvikling af Önlings opskrifter og garner. Med en baggrund som tøjdesigner har Katrine arbejdet mange år i modebranchen, hvor hastighed og nyt-nyt-nyt er hverdagens mantraer. Efter salget af sin egen kendte virksomhed Rosemunde - dem med blondetoppen, du ved – har hun sammen med Lotte Ronan og deres Önling-team, arbejdet på at udbrede håndstrik og kvalitetsgarn.

For håndstrik kan noget ganske særligt og Katrines personlige værdisæt handler om mindful living, at vi skal være bevidste om vores forbrugsvaner og sætte pris på det, vi tager os til. Det smitter af på Katrines designs og er i høj grad afspejlet i de garnkvaliteter og samarbejdspartnere, hun har valgt til Önling. I løbet af aftenen fortæller Katrine både sin egen iværksætterhistorie, gør os klogere på hvad bæredygtighed betyder i garn, strik og modebilledet, og vi skal selvfølgelig også strikke!

Katrine viser også et par af sine strikketips og -tricks, så hvis du vil strikke med, skal du tage pind og passende garn med. Du kan selvfølgelig også strikke på dit eget projekt. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til Katrine. Undervejs byder Schackenborg på tapas.

Programmet er:

  • 18-18.30 - Rundvisning
  • 18.30 – 19.30 - Foredrag ved Katrine Hannibal fra Önling
  • 19.30 – 21.30 - Tapas (et glas vin eller øl/vand inkluderet i prisen)

}

Se også:

There are no upcoming events at this time.