Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

WORKSHOP: Farvemod, del 1 ved Pia fra KAOS YARN

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet

Stifteren af KAOS YARN, Pia, elsker at lege med farver. Hun har fokus på farveharmoni mellem pangfarver, pasteller og neutrale farver, som alle er navngivet efter deres farvepsykologiske egenskaber. Pia arbejder med, hvordan vi kan bruge de positive egenskaber fra de forskellige farver til både at blive klogere på os selv og som et redskab til at udvikle os.

I workshoppen ”Farvemod, del 1” tager Pia udgangspunkt i deltagernes yndlingsfarver og “hadefarver”, og sammen bliver vi klogere på deres farvepsykologiske betydninger, og hvordan de kan være en ny indgangsvinkel til at blive klogere på os selv. Pia kommer med forskellige forslag og teknikker til, hvordan man kan blande farver. Med Pias baggrund både fra uddannelse og karriere indenfor tegnefilm og computerspil, hvor farver bruges som et effektivt virkemiddel til at påvirke vores stemninger og følelser, kan vi roligt love en super spændende workshop.

Du kan med fordel hoppe med på ”Farvemod, del 2” samme eftermiddag og på den måde tilbringe en hel dag i Pias farveunivers.

}

Se også:

There are no upcoming events at this time.