Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

WORKSHOP: Perle- og pailletbroderi ved Karen Marie Dehn

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet

Workshoppen henvender sig til dig, der gerne vil tilføre dit broderi lidt perler og pailletter. Du kan deltage både som begynder og som øvet, blot du har en god portion tålmodighed og broderilyst med i værktøjskassen.

I løbet af 3 timer lærer du basisteknikkerne til at brodere med perler og pailletter samt et enkelt sting at kombinere med. Du lærer om teknikker, så du kan male med garn og arbejde med smukke flader, og så lærer du noget om stoflighed og udtryk.

Når du går hjem fra workshoppen, er du blevet rigere på et helt unikt broderi med perler og pailletter, og du har fået viden, der gør dig parat til andre broderi-projekter. Du har fået tilføjet nye teknikker til værktøjskassen, og du får mine udvalgte sting, tegninger og tips på løsblade – lige til broderimappen. Ej at forglemme nogle dejlige timer, fyldt med inspiration og ny viden til at gå hjem og brodere videre på.

Du skal medbringe:

 • 15 x 15 cm filt med strygelærred/vlieseline strøget på bagsiden (jeg tager cremefarvet med)
 • DMC Mouliné broderigarn (måske du kender det som Amagergarn) i de farver, du har lyst til at brodere med
 • En stramajnål til at brodere med & en tynd perlenål (blot en tynd nål med lille øje)
 • Små perler og pailletter
 • En lille perlebakke, en lille skål, et stykke velour eller lignende til at lægge dine perler på
DMC Mouliné broderigarn forhandles bl.a. af Panduro Hobby og Sommerfuglen.dk. Smyks.dk har et stort udvalg af fine perler, og stofkiosken.dk har både perler og pailletter.

Karen Marie medbringer følgende:
 • Filt og strygelærred, du kan købe
 • Diverse broderitilbehør fra min shop, som du kan købe
 • Lidt blandede typer garn til at supplere med
 • Inspirationsmateriale i form af færdige produkter
 • Kompendium med stingtegninger og tips
 • Plus div. så alt kan lade sig gøre

}

Se også:

MorgenYoga ved Bente Jensen Ovesen fra Yogaværkstedet, fredag

MorgenYoga ved Bente Jensen Ovesen fra Yogaværkstedet, fredag

Dato 27 oktober 2023Tid 07:30 - 08:30Sted KulturcentretLokation Kiers Gaard, Søndergade 12, Arrangør Bente Jensen Ovesen fra YogaværkstedetPris 100 krKategori EventsTag Højer

Kom, kom, kom! og væk krop, sind og sanser med morgenyoga og meditation på smukke Kiers Gaard i Højer. Vi arbejder blidt kroppen igennem fra top til tå med gode stræk, enkle flows, meditation og afspænding, og bliver klar til resten af dagen.

Tag din y...

Mere info

Yoga i marsken ved Annette Gotthardsen, Fredag

Yoga i marsken ved Annette Gotthardsen, Fredag

Dato 27 oktober 2023Tid 07:30 - 08:30Sted StaldenLokation Klægager, Østerende 13, Ballum, Arrangør Annette GotthardsenPris 100 krKategori EventsTag Ballum

Kom til morgenyoga og få en god start på dagen. Jeg strikker et program sammen så vi kommer lidt rundt i kroppen. Med stræk, rotationer, små flow sekvenser og en afsluttende afspænding ønsker jeg at du får den her aahhhh fornemmelse i kroppen, som gerne skulle u...

Mere info

Introduktion til plantefarvning

Introduktion til plantefarvning

Dato 27 oktober 2023Tid 12:00 - 15:00Sted Storegade 21, HøjerLokation Storegade 21, Arrangør Cecilie Klindt fra VildspirePris 475 krKategori WorkshopTag Højer

Til denne workshop får du en introduktion til plantefarvning, så du kommer godt i gang. Vi snakker om gode farveplanter, fibre, forberedelse til plantefarvning, selve farvningen & efterbehandling. Vi farver på GOTS certificeret uld - en grå & en hvid base.

Mere info