Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

WORKSHOP: Red resterne ved Inge-Lis fra Önling

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet

Når du ringer eller skriver på Ônlings helpmail, er det Inge-Lis Holst du møder.

Efter i mange år at have været sammen med skoleelever om glæden ved strikkepinde og garn, blev Inge-Lis ansat hos Ônling for 5 år siden. Foruden at rådgive om Ônlings egne opskrifter, læse korrektur på nyudgivelser, lave egne designs og udvikle kurser, er Inge-Lis ansvarlig for strikkecafeer, og hun elsker at møde kunder både hjemme i Ônlings eget showroom og på messer.

Bæredygtighed og genbrug er moderne, men også en nødvendighed. Det er nødvendigt at vi bruger vores resourcer fuldt ud. Hos Ônling tænkes i bæredygtighed i alle led i firmaet - fra garn til emballage og på hvordan vi kan sammensætte vores garderobe.

På denne workshop får du inspiration til at arbejde med dine rester, så selv helt små garnnøgler kan anvendes og få liv. Vi skal arbejde med farver og strukturer og med hvordan vi kan skabe harmoni i det strikkede. Efter en introduktion slår vi masker op, og du kan selv bestemme om du vil lave en strikkeprøve og prøve nogle af teknikkerne af, eller om du med det samme vil starte på at strikke et sjal.

Medbring: Dine rester, - gerne mange forskellige farver og kvaliteter som du vil kunne strikke på pind 4-7 mm.

}

Se også:

There are no upcoming events at this time.