Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

WORKSHOP: Tern ved Stine Hoelgaard Johansen

Billetten er kun gyldig med partout- eller dagsbillet

TERN TERN TERN

Tern er en klassiker og er igen en del af modebilledet. Kom til en spændende og farverig workshop, hvor du får vist forskellige måder at få tern i dit strik.

Alle kan være med, både nybegyndere og øvede strikkere, for det vigtigste på denne workshop er ikke, om man er god til at strikke, men om man har lyst til at lege og eksperimentere med garn og farver. Som deltager vil du helt sikkert blive overrasket over, hvordan dit strik kan ændre udtryk fra almindelig retstrik i klare definerede striber til det lækreste ternede tekstil.

NB! For at vi kan nå det hele, får man lektier for til denne workshop: To prøver, der skal strikkes i forvejen. En prøve i retstrik i striber efter eget valg og en prøve i glatstrik med enkelte vrangmasker, og ligeledes med striber efter eget valg. Ved tilmelding tilsendes tekst og anvisninger på prøverne.

Medbring: To strikkeprøver + samme garn og evt. flere farver, stor stoppenål, og en hæklenål som matcher det garn, den glatstrikkede prøver er strikket i.

Underviser medbringer: Forskellige ternede modeller til inspiration samt ekstra hæklenåle.

}

Se også:

MorgenYoga ved Bente Jensen Ovesen fra Yogaværkstedet, fredag

MorgenYoga ved Bente Jensen Ovesen fra Yogaværkstedet, fredag

Dato 27 oktober 2023Tid 07:30 - 08:30Sted KulturcentretLokation Kiers Gaard, Søndergade 12, Arrangør Bente Jensen Ovesen fra YogaværkstedetPris 100 krKategori EventsTag Højer

Kom, kom, kom! og væk krop, sind og sanser med morgenyoga og meditation på smukke Kiers Gaard i Højer. Vi arbejder blidt kroppen igennem fra top til tå med gode stræk, enkle flows, meditation og afspænding, og bliver klar til resten af dagen.

Tag din y...

Mere info

Yoga i marsken ved Annette Gotthardsen, Fredag

Yoga i marsken ved Annette Gotthardsen, Fredag

Dato 27 oktober 2023Tid 07:30 - 08:30Sted StaldenLokation Klægager, Østerende 13, Ballum, Arrangør Annette GotthardsenPris 100 krKategori EventsTag Ballum

Kom til morgenyoga og få en god start på dagen. Jeg strikker et program sammen så vi kommer lidt rundt i kroppen. Med stræk, rotationer, små flow sekvenser og en afsluttende afspænding ønsker jeg at du får den her aahhhh fornemmelse i kroppen, som gerne skulle u...

Mere info

Introduktion til plantefarvning

Introduktion til plantefarvning

Dato 27 oktober 2023Tid 12:00 - 15:00Sted Storegade 21, HøjerLokation Storegade 21, Arrangør Cecilie Klindt fra VildspirePris 475 krKategori WorkshopTag Højer

Til denne workshop får du en introduktion til plantefarvning, så du kommer godt i gang. Vi snakker om gode farveplanter, fibre, forberedelse til plantefarvning, selve farvningen & efterbehandling. Vi farver på GOTS certificeret uld - en grå & en hvid base.

Mere info