Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

Yoga i marsken ved Annette Gotthardsen, Søndag

Kræver partout- eller dagsbillet

Kom til morgenyoga og få en god start på dagen. Jeg strikker et program sammen så vi kommer lidt rundt i kroppen. Med stræk, rotationer, små flow sekvenser og en afsluttende afspænding ønsker jeg at du får den her aahhhh fornemmelse i kroppen, som gerne skulle understøtte din selvforkælende weekend.

Uddannet ved Dansk Yoga i 2014 og undervist sideløbende med andet arbejde. Udgangspunktet er klassisk Hatha yoga med inspiration fra – Yin yoga, mindfulness, restorativ osv + selvfølgelig de input som selve livet giver mig.

Jeg forsøger via yogaen at lade mine indtryk komme til udtryk, så de måske sætter et aftryk i dig. Med relation til strik kan vi vel sige at alle input(masker) vi får, strikkes sammen i forskellige mønstre og bliver til vores livstæppe. …….og apropos tæppe, så medbring selv dette eller lag på lag tøj + måtte/andet udstyr

Tilmelding og betaling via mobilpay på tlf 28 57 30 20 – notér i kommentarfeltet hvilken dag(e) det drejer sig om. Tilmelding bekræftes via sms. Pris for alle tre dage: 260 kr. Seneste tilmelding er den 25. okt.

}

Se også:

There are no upcoming events at this time.