Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

Nyhedsbrev

FELINE HOLIDAYS 

Hvis du ønsker at forlænge dit ophold og kombinere Marsker i Marsken med en dejlig ferie, finder du et stort udvalg af ferieboliger hos Feline Holidays, herunder: 

Efter en skøn dag på strikkefestivalen, spækket med interessante foredrag og workshops, musik, lækker mad og et væld af nye strikkeopskrifter og -ideer, er det dejligt at komme tilbage til et varmt og hyggeligt sommerhus. Her kan du føle dig hjemme, nyde samværet med familie og gode venner, eller bare slappe af ved pejsen og strikke.  

Feline Holidays tilbyder en service, der gør det nemt og brugervenligt at finde og booke ferieboliger online. Med et bredt udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, ikke bare i Danmark men også i resten af Europa, giver det dig friheden til at vælge den perfekte feriebolig, der matcher dine ønsker, behov og budget. Med et særligt fokus på kundetilfredshed og fleksible bookingmuligheder, hjælper Feline Holidays dig med at realisere din drømmeferie i Tøndermarsken, hvor vi tilbyder et omfattende udvalg af sommerhuse i forskellige prisklasser.  

Hvis du har spørgsmål til sommerhusene, sidder Feline Holidays klar til at hjælpe på telefon +45 8724 2251 og e-mail info@feline.dk. E-mails besvares inden for 24 timer – også i weekenden og på helligdage.