Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

Nyhedsbrev

Feriehuse Klosterhallen i Løgumkloster 

I en dejlig natur med udsigt til større skovområde, ligger Klosterhallens 9 feriehytter.  

Feriehytterne der er på 24 m2, er indrettet med 4 sengepladser fordelt, enten med 2 i soveværelset, 2 på hemsen, eller opredning til 2 i stuen. Alle feriehytterne har bad og toilet. Der er en køkkenafdeling med kogeplader, kaffemaskine, stegepander, gryder og skåle, samt service til 6 personer. Dyner og puder findes i hytten.  

Der medbringes sengelinned, håndklæder, viskestykker, rengøringsartikler og toiletpapir. (Dette kan dog tilkøbes hvis man ønsker dette.)  

Pris pr. hytte pr. døgn 525,00 kr. + slutrengøring 400,00 kr.  

Sengelinnedpakke inkl. 2 håndklæder kan tilkøbes for 85,00 kr. pr. pers.   

Så feriehytterne et godt sted til at slappe af og overnatte i, i hyggelige omgivelser. Der vil også være mulighed for bestilling af morgenmad under jeres ophold i tidsrummet 08.00 – 10.00. Morgenmad 85,00 kr. pr. pers. pr. dag. 

Skulle der være flere som ønsker at leje hytterne i forbindelse med Masker i Marsken, vil der også være mulighed for et fælles rum til socialsamvær i løbet af dagen og aften.  

Ved booking eller spørgsmål kontakt da Klosterhallen på tlf. 74 74 33 21 eller via mail: post@klosterhallen.dk, se også vores hjemmeside www.klosterhallen.dk