Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

Hjælp til at strikke kommunen sammen

Pressemeddelelse, den 21. juni 2022 – Masker i Marsken

Hjælp Masker i Marsken, den nye strikkefestival i Tønder Kommune, med at strikke kommunen sammen på kryds og tværs. Det kan du gøre ved at strikke firkanter til guirlander eller hjerter, der vil være bærende for atmosfæren under festivalen.

Selv om strikkefestivalen først løber af stablen den sidste weekend i oktober, er forberedelserne allerede godt i gang, og nu beder maskerinderne bag strikkefestivalen om hjælp. – Vi har brug for alle dem, der har lyst til at strikke til fordel for festivalen. Vi har nemlig været så heldige, at to lokale strikkeentusiaster har hjulpet os med to nemme opskrifter. Den ene opskrift er en hyldest til strikkeprøven, designet af Hanne i Højer, og skal være det bærende element i voresudsmykning på tværs af alle vores lokationer, fortæller Kirsten von Wildenradt og fortsætter, – den anden opskrift, designet af Helle fra Yarn Everwear i Tønder, er et hjerte, der primært skal bruges til udsmykningen af en have i Højer by.Selv om strikkefestivalen først løber af stablen den sidste weekend i oktober, er forberedelserne allerede godt i gang, og nu beder maskerinderne bag strikkefestivalen om hjælp. – Vi har brug for alle dem, der har lyst til at strikke til fordel for festivalen. Vi har nemlig været så heldige, at to lokale strikkeentusiaster har hjulpet os med to nemme opskrifter. Den ene opskrift er en hyldest til strikkeprøven, designet af Hanne i Højer, og skal være det bærende element i voresudsmykning på tværs af alle vores lokationer, fortæller Kirsten von Wildenradt og fortsætter, – den anden opskrift, designet af Helle fra Yarn Everwear i Tønder, er et hjerte, der primært skal bruges til udsmykningen af en have i Højer by.

Alle kan være med
Og alle kan være med, da opskrifterne findes på strikkefestivalens hjemmeside – www.maskerimarsken.dk – og ellers har Masker i Masken allieret sig med en stor skare af genbrugsbutikker i hele kommunen, hvor borgere, der strikker guirlander eller hjerter, kan aflevere genbrugsgarn, få opskrifter og aflevere de strikkede guirlander og hjerter. – Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at være med, så vi kan få masser af guirlander til vores strikkefestival. Vi forestiller os, at guirlanderne genbruges år efter år og samtidig også bliver flere hen over årene, siger Kirsten von Wildenradt. Så opfordringen lyder fat pindene og strik med, så vi sikrer os, at strikkefestivallen, der foregår fra 28. til 30. oktober, bliver en festival med masser af atmosfære.

For yderligere informationer kontakt

Kirsten von Wildenradt på 20701177
eller skriv til info@maskerimarsken.dk

FAKTA

Liste over butikker hvor man kan henvende sig:

Toftlund:
Røde Kors, Østergade 17, Toftlund, åben kl. 10-17 mandag til fredag oglørdag kl. 10-12.30

Skærbæk:
Vennekredsens Genbrugsbutik, Nørre Skærbækvej 1, Skærbæk, åben kl. 10-17 mandag til fredag og lørdag kl. 10-12

Bredebro:
Røde Kors, Brogade 1, Bredebro, åben kl. 13.30-17 mandag til fredag og lørdag kl. 10-13

Løgumkloster:
Mission Afrika Genbrug, Markedsgade 26C, Løgumkloster, åben kl. 10-17 mandag til fredag

Tønder:
Blå kors, Nørremarksvej 84, Tønder, åben kl. 10-17 mandag, tirsdag, torsdag og fredag

Agerskov:
Kirkens korshær, Hovedgaden 8, Agerskov, åben kl. 10-17 mandag til fredag og lørdag kl. 10-13

Højer:
Røde Kors, Skolegade 8, Højer, åben mandag, onsdag og fredag kl. 13.30-17 og lørdag kl.
10-12

Rømø:
Vandrehjem Poppelgården, Lyngvejen 7, Rømø.