Bliv en del af Masker i Marsken

Tilmeld dig nu!

Farver du garn, udvikler du opskrifter, eller har du en garn- eller hobbybutik?
Vil du udstille og sælge dine produkter til op imod 3.000 strikkeglade entusiaster?

Så kan du nu booke en stand på Masker i Marsken, og blive en del af Danmarks nye strikkefestival.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@maskerimarsken.dk og bekræfte din deltagelse med information om standstørrelse, mv. Herefter vil du modtage en bekræftelse og en faktura på depositum på kr. 1500,- ex moms, som forfalder umiddelbart efter tilmelding.

Depositum sikrer, at vi kan yde presseservice, opdatere vores hjemmeside og lave opslag på sociale medier. Depositum trækkes fra standprisen og betales ikke tilbage, hvis du fortryder din tilmelding. Faktura på restbeløbet fremsendes medio august og forfalder til betaling 1. september 2022.

Hvis du har spørgsmål, kan du også skrive til os på mailen eller ringe til Pia Nothlev på telefon 20 24 37 65.

Vi glæder os meget til at se dig som udstiller på Masker i Marsken 2022.

Om Masker i Marsken

Med Danmarks nye strikkefestival Masker i Marsken omfavner vi et ældgammelt håndarbejde med trends indenfor både håndarbejde og livsstil. Her møder du strikkende kvinder og mænd, og der er både plads til gode, gammeldags strikkedyder og nye stilarter indenfor strikning og håndarbejde.

Her er også plads til alt dét, vi kan omgive os med, når vi strikker: Snak og fortælling, afstresning og mindfulness, hygge og natur, mad fra marsken – og måske et godt glas rom, gin eller likør udviklet af lokale producenter. Strikning indhegner selve ideen om det gode liv, med alt dét det indebærer.

Festivalen bygger på tre overordnede temaer, nemlig masker, marsken og mindfulness.

Masker

Maskerne er omdrejningspunktet for festivalen. Vi hylder håndværket, dykker ned i teknikker, strikker sammen, bliver klogere og lærer nyt.

Marsken

Vi befinder os i Nationalparken Vadehavet, her er der højt til himlen, og naturen ligger lige for fødderne af os. Festivalens lokationer ligger midt i marsken og skaber en sammenhængskraft mellem masker og marsken.

Mindfulness

Fordybelse er nøgleordet, hvor masker og marsken inviterer til mindfulness. Vi skaber rammerne for at kunne fordybe sig og finde ro og rum til det, man holder af. Vi tager udgangspunkt i den grundlæggende følelse, der opstår, når man strikker, nemlig et bevidst nærvær i nuet, også kaldet mindfulness.

Lokationer

Festivalen får tre-fire lokationer som omdrejningspunkt for salg, foredrag, workshops, hygge og strik. Alle lokationer er charmerende, gamle bygninger, som har haft historisk betydning for livet i og omkring marsken – og de emner af hygge!

Vi har plads til alle strikkere uanset kunnen og ambitioner, og festivalen sætter en ramme for det fællesskab, der opstår, når vi strikker sammen. På alle lokationer vil der være strikkesaloner, hvor deltagerne kan mødes over strikketøjet og en kop kaffe.

 

Alle de praktiske oplysninger

Festivalens åbningstider:

Fredag den 28. oktober 2022 kl. 12-18

Lørdag den 29. oktober 2022 kl. 10-18

Søndag den 30. oktober 2022 kl. 10-16

Vi forventer, at din stand er åben og bemandet i hele åbningstiden.

Adresse:

Alle venues ligger i Tønder Kommune.

Priser

  • Lille stand – 8 m² 2.200 kr. ekskl. moms
  • Mellem stand – 12 m² 3.300 kr. ekskl. moms
  • Stor stand – 20 m² 5.500 kr. ekskl. moms

Standlejen inkluderer:

  • Et bord. Du kan bestille flere borde/stole mod ekstra betaling
  • Strøm
  • Gratis wifi
  • Kaffe, te og vand ad libitum

Vi arbejder i øjeblikket på at skaffe gode priser på overnatning og forplejning til jer, der er udstillere. Hvis du har brug for overnatning, hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige sted. Fortæl os gerne i din tilmelding, hvis du ønsker hjælp.

På alle udstillerområder bliver det muligt at tilkøbe forplejning. Når vi har overblik over antal udstillere udsender vi nærmere information om diverse tilkøb af overnatning og forplejning.

Stande og indhold

Når du tilmelder dig, vil vi gerne høre lidt om, hvad du vil udstille og forhandle på festivalen.

Når vi ved lidt mere om dig, vil vi placere dig på den lokation, som passer bedst til dig og dine produkter, så vi sikrer et varieret udbud alle tre steder.

Masker i Marsken er en strikkefestival, og vi ønsker at fylde den med garn, strikkepinde og andet strikketilbehør. Vi sætter kvalitetsbarren højt, og vi forbeholder os derfor retten til at afvise potentielle standholdere, som måtte afvige fra dette koncept. En helt konkret ting, som vi gerne vil frabede os, er stande der er pakket ind i nervøst velour.

Markedsføring

Send gerne et logo eller billede af dig selv og dine produkter, når du tilmelder dig, så vi kan bruge dem i vores omtale af dig og din stand.

Som udstiller får du navn og logo på vores hjemmeside samt omtale mindst to gange på vores sociale medier. Og vi er selvfølgelig meget taknemmelige, hvis du også vil omtale festivalen og din deltagelse på dine egne kanaler.  Alt sammen bidrager det til at skabe den opmærksomhed om festivalen, som vi ønsker.