Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

Nyhedsbrev

Strik sammen for en god sag: Foredrag til støtte for Cystisk Fibrose Foreningen

Pressemeddelelse den 11. September 2023

Hos Masker i Marsken tror vi på, at en hver maske  har potentiale til at skabe forandring. Vi er begejstrede for at præsentere en helt særlig begivenhed, der forener passionen for forskning og kreativitet med formålet at støtte Cystisk Fibrose Foreningen.

Mød Mette Kolpen (@Pirouzknit), biolog og strikentusiast, hvis dobbelte engagement bringer os en inspirerende foredrag, hvor trådene af passion og håb bindes sammen. Mettes “Livets Kode” strikkeopskrift bringer os sammen for at skabe en lysere fremtid for dem, der er berørt af cystisk fibrose. Hos Masker i Marsken er vi glade for, at kunne støtte op om den gode sag.

Mette Kolpen: fra bakterier til garnnåle

Som en dedikeret forsker ved Afdelingen for Klinisk Mikrobiologi på Rigshospitalet, leder Mettes arbejde an i kampen mod bakterieinfektioner og forbedringen af cystisk fibrose-behandling. Hendes passion for håndværket er dog ikke begrænset til laboratoriet. Med ivrig begejstring og garnnåle i hånden, skaber Mette ikke kun dybdegående forståelse i laboratoriet, men også smukke, meningsfulde strikkeprojekter. Én af disse strikkeprojekter har nu fundet sin vej til Masker i Marsken.

Cystisk Fibrose Foreningen

Cystisk Fibrose Foreningen er en hjertevarm organisation dedikeret til dem, der kæmper med cystisk fibrose. Gennem en dedikeret indsats arbejder de for at forbedre livskvaliteten og levetiden for dem berørt af sygdommen.

Foreningen tilbyder støtte, rådgivning, aktiviteter og kurser, der ikke kun styrker fællesskabet, men også udbreder vigtig viden om cystisk fibrose. De står stærkt som talsmænd for mennesker med cystisk fibrose og arbejder tæt sammen med myndighederne for at sikre de bedst mulige vilkår og behandlinger. Deres støtte til dansk forskning markerer deres engagement i at forme en bedre fremtid for alle, der påvirkes af cystisk fibrose.

Masker i Marsken vil gerne støtte og bakke op om gode tiltag både lokalt og nationalt.

Vær med til at støtte en vigtig sag

Foredraget er en uundværlig mulighed for deltagerne til at engagere sig i Mette Kolpens inspirerende historie og formål. Det er en invitation til at lære mere om baggrunden for ‘Livets Kode’ og den dybere betydning bag hvert maskesting. Ved at deltage får du ikke kun muligheden for at forfine dine strikkefærdigheder med opskriften for “Livets Kode”, men også en dybere forbindelse til en vigtig sag. Deltagergebyret går ubeskåret til Cystisk Fibrose Foreningen og dets livsvigtige arbejde. Ved at deltage i denne workshop bidrager du direkte til at forme en lysere fremtid for dem, der kæmper mod cystisk fibrose.

Yderlige oplysninger

Dato og tid: 27. Oktober 2023, kl. 13:00-14:00

Addresse: Foredragssalen – Bonevoksfabrikken, Søndergade 21, 6280 Højer

Pris: 125kr. (+ Masker i Marsken billet)

For yderlige informationer kontakt:

info@maskerimarsken.dk