DIN FESTIVAL

Skal vi hjælpe dig med, at planlægge
din strikkefestival?

Planlæg din festival

Her finder du gode forslag til overnatningsmuligheder. Inden længe opdaterer vi denne side med gode forslag til spisesteder, cafeer mv.
Siden opdateres løbende.

Løgumkloster Højskole

Brosonsvej 2, 6240 Løgumkloster

Læs mere

Løgumkloster Højskole er en almen folkehøjskole beliggende i Løgumkloster, midt i Grænselandet hvor dansk og frisisk sind mødes.

Du har mulighed for at overnatte på Løgumkloster Højskole i enkeltværelse under Masken i Marsken. Der er bad og toilet på gangen, og overnatningen er inkl. linned og håndklæde og morgenmad. Pr. nat. 520 kr.

Løgumkloster Refugium

Refugievej 1, 6240 Løgumkloster

Læs mere

Lad Refugiet danne ramme om din deltagelse i landsdelens nye strikkefestival, Masker i marsken. Med i prisen er udover ophold og forplejning bl.a. foredrag med Anne Kirketerp om craft-psykologi, en partoutbillet til festivalen og en meditativ strikkekoncert i Løgumkloster Kirke.

Skærbæk Centeret

Storegade 46, 6780 Skærbæk

Læs mere

Alle feriehuse er hyggeligt og funktionelt indrettet, med alt hvad der skal til for at gøre opholdet til en ren fornøjelse. Med det tilhørende feriecenter og vandland er der masser af muligheder for underholdning og adspredelse, hvis du ikke blot vil slappe af i din feriebolig.

I husene er der to værelser og et badeværelse. Over værelserne er der en stor hems. I den kombinerede spisestue/opholdsrum finder I et fuldt udstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine, køl/fryser, ovn samt mikroovn.

I alle husene er der tv og gratis WiFi. Husene er også røgfrie, ligesom de alle er installeret med energibesparende varmepumper.

Der kan selvfølgelig også bestilles linnedpakke i Skærbækcentret.

Der er under opholdet gratis adgang til svømmehallen med blandt andet spabad, ude- og indesauna, dampbad, helsekabine, flere bassiner til svømning og afslapning mv.

De hyggelige feriehuse ligger i rolige omgivelser v. Skærbækcentret og tæt på centrum af Skærbæk, med et aktivt handelsliv og flere specialforretninger.

Tilbud / rabat

Vi tilbyder overnatning med 10% rabat hvis gæsten booker online med en rabatkode.

Koden er:  maskerimarsken2022

Koden er gyldig for perioden 27-30. okt. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige rabatordninger (Pluskort, Logbuy, Tjoose etc.)

OBS: Booking skal ske online, og det er ikke nok blot at skrive rabatkoden i kommentarfeltet. Man skal trykke hvor der står rabatkode og indtaste koden, så fratrækkes rabatten automatisk.

SovGodt8 B&B

Grænsevej 8, Sæd 6270 Tønder

Læs mere

På den gamle landevejskro, beliggende mellem marsk og geest, har vi, Hanne og Uwe, sørget for gode senge, hygge og dejlig morgenmad til vores B&B-gæster gennem 30 år. Vi vil også gerne byde dig velkommen, når du trænger til et hvil fra masker og mønstre. Alle vores værelser har eget bad og toilet, der er køkken, spisestue, opholdsstue og en kæmpestor have. Vi hjælper dig gerne på vej til de gode oplevelser i marsken. For resten, så kan jeg, Hanne, også strikke og har gjort det siden jeg var 10 år J

Victoria Tønder

Storegade 9, 6270 Tønder

Hohenwarte

Siltoftvej 2 – 8, 6280 højer

Marskhotellet

Torvet 6 – 8, 6280 højer

Læs mere

Marskhotellet ligger smukt placeret på torvet i marskbyen Højer. Vi råder over enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser(2+2) og hotellejligheder.

Hotellet er for nyligt istandsat og er smukt og stilfuldt dekoreret med lokalt kunst. Vi tilbyder morgenmad og kolde anretninger i caféen ved siden af hotellet.

Vi er den ideelle placering for dagsture både nord og syd for grænsen.

HOTEL HØJER

Nørrevej 32, 6280 Højer

Læs mere

Det lille hotel med de fornuftige priser og den personlige betjening.

Dobbeltværelser og familierum med plads til 3 – 4 personer. Alle værelser er med eget bad og toilet.

Vi har vores egen populære Thai-restaurant i bygningen.,

Hotel Højer

Nørrevej 32, 6280 Højer

Tlf: 24 86 20 42

Restaurant og Take away Thai Food Nu

Nørrevej 32, 6280 Højer

Læs mere

”Smagen af Thailand”

Mad lavet. så du kan drømme dig tilbage til ferien i Thailand/få lyst til at opleve det dejlige gæstfrie land.

Åbningstider: Tirsdag til søndag 16.30 – 20.30

Bord/Take away kan bestilles på 24 86 20 42 / 51 42 64 22

Nørrevej 32, 6280 Højer

Feriepartner Rømø

Lauritzen Rejser

Klægager – Den gamle digegreves gård

Højer Designefterskole

Fruens Vilje

Vadehavsgin

Marskture

Find vej

På kortet her kan du se de forskellige steder, hvor vi har aktiviteter og hvor vi anbefaler overnatning og mad. Masker i Marsken lægger op til, at du kommer lidt rundt i vores område, og i den forbindelse er det måske meget rart at kende lidt til afstandene:

 

Fra Højer til Tønder: cirka 10 kilometer

Fra Tønder til Ballum: cirka 25 kilometer

Fra Højer til Ballum: cirka 15 kilometer

Fra Højer til Skærbæk: cirka 25 kilometer

Fra Højer til Løgumkloster: cirka 25 kilometer

 

Og ellers kan du se nærmere på www.krak.dk 

Skriv gerne til os på info@maskerimarsken.dk, hvis du har spørgsmål til geografien eller andet, så hjælper vi så godt vi kan.