Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

Din festival

Har du brug for hjælp til at finde et godt sted at overnatte eller en lækker café at spise frokost på, når du skal til Masker i Marsken? På denne side hjælper vi dig med at planlægge din strikkefestival.

Planlæg
din festival

Her finder du vores forslag til overnatningsmuligheder, spisesteder, caféer, aktiviteter og oplevelser mv. Her har vi samlet alt det, du behøver for at få en vellykket strikkefestival.

Oplevelser
Gudinde slow-flow på café slotsgaden

Gudinde slow-flow på café slotsgaden

Alle kan være med når Stephanie & Anne guider dig igennem en flydende vinyasa flow, der har fokus på det syvende chakra, Svadhisthana. Når man fokuserer på at åbne op for dette chakra kan man booste kreativtiet og selvtillid. Timen er flydende, let og sanselig. I den sidste del af timen bliver der lavet en meditation. Her bliver der brugt terapeutiske olier og givet en kort håndmassage.

Læs mere

Overnatning
Tønder Camping

Tønder Camping

Som gæst hos Tønder Camping befinder du dig midt i noget af det, der er helt særligt ved Danmark og Sønderjylland. Vi vil nyde at byde dig velkommen til Sønderjylland og de unikke oplevelser, der ligger og venter på at blive udforsket.

Læs mere

Overnatning
Schackenborg Slotskro

Schackenborg Slotskro

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger slotsbyen Møgeltønder. På den smukke brostensbelagte Slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle gadelygter lyser om natten, ligger Schackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687, og med Schackenborg Slot som nærmeste nabo.

Læs mere

Overnatning
Løgumkloster Refugium

Løgumkloster Refugium

Refugiet ligger naturskønt med eng og å midt i Løgumkloster by. Fra Refugiet er der direkte adgang til den smukke nyrestaurerede klosterkirke og til Kapitelsalen. Der er 47 værelser, som alle er indrettet i klassisk dansk design, de fleste med eget bad og toilet.

Læs mere

OvernatningSpisesteder
Marskgården Højer

Marskgården Højer

Marskgården Højergård er en ny-restaureret klassisk marskgård i vestslesvigsk byggestil, og er opført som et længehus. Bygningen har tidligere været en del af et større gårdanlæg med flere bygninger, og har i en periode været firlænget. Adressen på Højergård er Torvet 1. 6280 Højer.

Læs mere

Overnatning
Havneby kro

Havneby kro

Havneby Kro, beliggende på den sydlige del af Rømø, emmer af dansk hygge med klassiske danske retter. Kroen rummer, udover et gedigent dansk køkken, også flere dejlige dobbeltværelser, familierum osv. Fælles for værelserne er den fantastisk udsigt, hvor Vadehav og Vesterhav mødes.

Læs mere

Oplevelser
Byvandring med guide i Højer

Byvandring med guide i Højer

Tag med på byvandring gennem den smukke og historiske by, Højer. 

Højers store kvaliteter er byens rige bygningsarv. Byen har smukke vestslesvigske huset og sammen med blandt andet Realdania har Højer igennem de seneste par år gennemgået en stor renovering for at passe endnu bedre på denne unikke bygningsarv. 

Læs mere

Overnatning
Sovgodt8

Sovgodt8

Tønder, marsken og Vadehavet har rigtig meget at byde på. Og når du overnatter i en Bed and Breakfast, så er du sikker på at få fortællinger, tips og ideer til, hvor du kan finde de gode oplevelser.

Læs mere

Overnatning
Klægager

Klægager

Ved ankomst til slægtsgården mødes man af den høje himmel i det flade landskab. Klægager ligger i Ballum i Sønderjylland og er placeret på egnens højeste bakke, hvorfra man kan se kilometervis af Nationalpark Vadehavets unikke natur.

Læs mere

Overnatning
Skærbækcentret

Skærbækcentret

Skærbækcentret er beliggende syd for Ribe lige ved Rømødæmningen. Her finder du ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” med moderne feriehuse, svømmehal, bowling, fitnesscenter, sportshaller, restaurant, legeland, café, Kunstnerhus og kursusfaciliteter.

Læs mere

Overnatning
Hotel Landhaus Smaga

Hotel Landhaus Smaga

3–stjernet familiedrevetlandhotel med værelser på selve hotellet og i anneksbagved. Det ligger midt i grænseindkøbsbyen Süderlügum. Hotellet har god og familiær atmosfære samt god restaurant. Alle værelser med privat bad og toilet. Og så ligger det kun ca. 9 km fra Tønder.

Læs mere

Overnatning
Hotel Bjerremark

Hotel Bjerremark

Bjerremark er hotel, kursuscenter med overnatning samt udlejning af festlokaler til private fester. Tøndermarsken omfavner Bjerremark på smukkeste vis. Fra salen, der må rumme 150 personer, har vi udsigt til digerne og Nørresø, hvor der er et fantastisk og rigt fugleliv.

Læs mere

Find vej

Masker i Marskens festligheder finder sted på flere forskellige lokationer rundt i hele Tønder Kommune, blandt andet i Højer, Ballum, Tønder, Skærbæk og Løgumkloster.  I vores programoversigt kan du se mere præcist, hvor alle arrangementerne finder sted.

Skriv gerne til os på info@maskerimarsken.dk hvis du har spørgsmål til geografien eller andet, så hjælper vi så godt vi kan.

Vi har udstillerområder her:

Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro

Væveriet & Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer

Vores arrangementer afholdes her:

Kiers Gaard
Søndergade 12, 6280 Højer

Bjerremark
Ubjergvej 19, 6270 Tønder

Schackenborg
Schackenborg 1, 6270 Tønder

Kulturhus Emanuel
Tøndervej 38a, 6780 Skærbæk

Pumpehuset, Kunstmuseet i Tønder
Wegners Plads 1, 6270 Tønder

Løgumkloster Kirke
Slotsgade 11, 6240 Løgumkloster

Løgumkloster Refugium
Refugievej 1, 6240 Løgumkloster

Hvor er
Masker i Marsken?

Masker i Marskens festligheder finder sted på flere forskellige lokationer rundt i hele Tønder Kommune, blandt andet i Højer, Ballum, Tønder, Skærbæk og Løgumkloster. I vores programoversigt kan du se mere præcist, hvor alle arrangementerne finder sted.

 

UDSTILLEROMRÅDER:

Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro

Væveriet & Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer