Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Frivillige

Om os

Din festival

Har du brug for hjælp til at finde et godt sted at overnatte eller en lækker café at spise frokost på, når du skal til Masker i Marsken? På denne side hjælper vi dig med at planlægge din strikkefestival.

Planlæg
din festival

Her finder du vores forslag til overnatningsmuligheder, spisesteder, caféer, aktiviteter og oplevelser mv. Her har vi samlet alt det, du behøver for at få en vellykket strikkefestival.

Spisesteder
Slusen i Højer

Slusen i Højer

Besøg Slusen i Højer og oplev en smagfuld rejse gennem marsken og Vadehavsområdet. Her kan du nyde et pølse/ostebræt med lokale lækkerier eller prøve en gourmet hotdog med lammepølser fra diget, krydret med urter fra området. Og selvfølgelig må du ikke gå glip af kaffe og kage for en sød afslutning på din madoplevelse.

Læs mere

Spisesteder
Kiers Gaard

Kiers Gaard

Kiers Gaard i Højer er en gammel vestslesvigsk gård fra 1757, men er nu et samlingssted for kunst og folkeligt liv.
Bestyrelsen for Kiers Gaard sælger i år grillpølser fra "Højer Pølser" ved Østershuset.

Læs mere

Overnatning
Feriepartner Rømø

Feriepartner Rømø

Feriepartner Rømø har 362 sommerhuse til leje på og omkring Rømø ved Vadehavet i Sønderjylland. Der er masser af spændende oplevelser at tage med hjem i kufferten, når du har været på eller omkring Rømø i Sønderjylland.

Læs mere

OvernatningSpisesteder
Hohenwarte

Hohenwarte

Et fortryllende sted, idylliske omgivelser, fantastiske mennesker og plads til alle. Hohenwarte Bondegårdsferie er en perle midt i marsken. På Hohenwarte kan man holde bondegårdferie, fester, kurser eller opleve traditionelt Sønderjysk kaffebord.

Læs mere

Oplevelser
MARSK TOWER

MARSK TOWER

Få et nyt perspektiv på den smukke marsk gennem enestående dansk arkitektur. I 25 meters højde over jorden lader Marsk Tower dig opleve en 360 grader udsigt udover den smukke marsk. Mærk på egen krop, hvordan den famøse og friske vesterhavsvind på én og samme tid kan skabe ro og nye tanker.

Læs mere

Spisesteder
RESTAURANT MARSK

RESTAURANT MARSK

Vores store passion ligger i at skabe smagsoplevelser til alle, og hvor kreativiteten og det gode håndværk spiller en væsentlig rolle, for at få det bedste ud af sæsonens råvarer.
I Restaurant Marsk bliver maden serveret med kærlighed i de hyggeligste omgivelser og med en helt fantastisk udsigt ud over det flade landskab og marsken.

Læs mere

Overnatning
MARSK CAMP

MARSK CAMP

På Marsk Camp finder du vores luksus autocamperplads. Her er plads til 126 autocampere, og der er gjort klar med støbt fundament samt strømstik. Vi udbyder tre forskellige zoner, hvor du frit kan vælge om du vil vågne op med udsigt til sø eller eksempelvis have en privat træterrasse.

Læs mere

Overnatning
Tønder Camping

Tønder Camping

Som gæst hos Tønder Camping befinder du dig midt i noget af det, der er helt særligt ved Danmark og Sønderjylland. Vi vil nyde at byde dig velkommen til Sønderjylland og de unikke oplevelser, der ligger og venter på at blive udforsket.

Læs mere

Overnatning
Schackenborg Slotskro

Schackenborg Slotskro

Med højt til himlen, tæt på marsk og hav, ligger slotsbyen Møgeltønder. På den smukke brostensbelagte Slotsgade, hvor ænder vandrer om dagen og gamle gadelygter lyser om natten, ligger Schackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687, og med Schackenborg Slot som nærmeste nabo.

Læs mere

Overnatning
Løgumkloster Refugium

Løgumkloster Refugium

Refugiet ligger naturskønt med eng og å midt i Løgumkloster by. Fra Refugiet er der direkte adgang til den smukke nyrestaurerede klosterkirke og til Kapitelsalen. Der er 47 værelser, som alle er indrettet i klassisk dansk design, de fleste med eget bad og toilet.

Læs mere

OvernatningSpisesteder
Marskgården Højer

Marskgården Højer

Marskgården Højergård er en ny-restaureret klassisk marskgård i vestslesvigsk byggestil, og er opført som et længehus. Bygningen har tidligere været en del af et større gårdanlæg med flere bygninger, og har i en periode været firlænget. Adressen på Højergård er Torvet 1. 6280 Højer.

Læs mere

Overnatning
Havneby kro

Havneby kro

Havneby Kro, beliggende på den sydlige del af Rømø, emmer af dansk hygge med klassiske danske retter. Kroen rummer, udover et gedigent dansk køkken, også flere dejlige dobbeltværelser, familierum osv. Fælles for værelserne er den fantastisk udsigt, hvor Vadehav og Vesterhav mødes.

Læs mere

Oplevelser
Byvandring med guide i Højer

Byvandring med guide i Højer

Tag med på byvandring gennem den smukke og historiske by, Højer. 

Højers store kvaliteter er byens rige bygningsarv. Byen har smukke vestslesvigske huset og sammen med blandt andet Realdania har Højer igennem de seneste par år gennemgået en stor renovering for at passe endnu bedre på denne unikke bygningsarv. 

Læs mere

Overnatning
Sovgodt8

Sovgodt8

Tønder, marsken og Vadehavet har rigtig meget at byde på. Og når du overnatter i en Bed and Breakfast, så er du sikker på at få fortællinger, tips og ideer til, hvor du kan finde de gode oplevelser.

Læs mere

OvernatningSpisesteder
Klægager

Klægager

Ved ankomst til slægtsgården mødes man af den høje himmel i det flade landskab. Klægager ligger i Ballum i Sønderjylland og er placeret på egnens højeste bakke, hvorfra man kan se kilometervis af Nationalpark Vadehavets unikke natur.

Læs mere

Overnatning
Skærbækcentret

Skærbækcentret

Skærbækcentret er beliggende syd for Ribe lige ved Rømødæmningen. Her finder du ”Danmarks hyggeligste Feriecenter” med moderne feriehuse, svømmehal, bowling, fitnesscenter, sportshaller, restaurant, legeland, café, Kunstnerhus og kursusfaciliteter.

Læs mere

Overnatning
Hotel Landhaus Smaga

Hotel Landhaus Smaga

3–stjernet familiedrevetlandhotel med værelser på selve hotellet og i anneksbagved. Det ligger midt i grænseindkøbsbyen Süderlügum. Hotellet har god og familiær atmosfære samt god restaurant. Alle værelser med privat bad og toilet. Og så ligger det kun ca. 9 km fra Tønder.

Læs mere

Overnatning
Hotel Bjerremark

Hotel Bjerremark

Bjerremark er hotel, kursuscenter med overnatning samt udlejning af festlokaler til private fester. Tøndermarsken omfavner Bjerremark på smukkeste vis. Fra salen, der må rumme 150 personer, har vi udsigt til digerne og Nørresø, hvor der er et fantastisk og rigt fugleliv.

Læs mere

Find vej

Masker i Marskens festligheder finder sted på flere forskellige lokationer rundt i hele Tønder Kommune, blandt andet i Højer, Ballum, Tønder, Skærbæk og Løgumkloster.  I vores programoversigt kan du se mere præcist, hvor alle arrangementerne finder sted.

Skriv gerne til os på info@maskerimarsken.dk hvis du har spørgsmål til geografien eller andet, så hjælper vi så godt vi kan.

Vi har udstillerområder her:

Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro

Væveriet & Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer

Vores arrangementer afholdes her:

Kiers Gaard
Søndergade 12, 6280 Højer

Bjerremark
Ubjergvej 19, 6270 Tønder

Schackenborg
Schackenborg 1, 6270 Tønder

Kulturhus Emanuel
Tøndervej 38a, 6780 Skærbæk

Pumpehuset, Kunstmuseet i Tønder
Wegners Plads 1, 6270 Tønder

Løgumkloster Kirke
Slotsgade 11, 6240 Løgumkloster

Løgumkloster Refugium
Refugievej 1, 6240 Løgumkloster

Hvor er
Masker i Marsken?

Masker i Marskens festligheder finder sted på flere forskellige lokationer rundt i hele Tønder Kommune, blandt andet i Højer, Ballum, Tønder, Skærbæk og Løgumkloster. I vores programoversigt kan du se mere præcist, hvor alle arrangementerne finder sted.

 

UDSTILLEROMRÅDER:

Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro

Væveriet & Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer