Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

Nyhedsbrev

Nyheder &
presseomtale

På denne side finder du den nyeste info om strikkefestivalen Masker i Marsken. Denne side bliver løbende opdateret med nyheder og presseomtale, så du hele tiden har mulighed for at holde dig opdateret på, hvornår der sker noget nyt.

Nyheder

3000 strikkeentusiaster til Tøndermarsken

3000 strikkeentusiaster til Tøndermarsken

Masker i Marsken, Danmarks nye strikkefestival, der så dagens lys for første gang i 2022, besøges i weekenden af omkring 3000 strikkeentusiaster. Det betyder, at området får besøg af næsten 1000 flere personer end i 2022. Dagsbilletterne til fredagen er udsolgt, ligesom det er tilfældet for langt de fleste workshops og events. Der er fortsat partout- samt lørdags- og søndagsbilletter at få.d.

Læs mere

Presseomtale

2023

20. August 2023

Masker i Marsken og på skolerne: – Det er en stor del af det at trives

Masker i Marsken har på rekordtid bidt sig fast som trækplaster i Tønder Kommune. Nu vil man opruste på strik på undervisningsinstitutionerne i kommunen.

JydskeVestkysten

13. august 2023

Masker i Marsken sætter strik på skoleskemaet i Tønder Kommune

Inden længe skal børn og unge i Tønder Kommune igen tilbage i skole. På flere skoler vil de opleve, at strik og Masker i Marsken er kommet på skoleskemaet. Guerillastrik bliver et nyt ord, som vi kommer til at høre meget mere om.

SYDNYT

7. april 2023

Strikkefestival indtager Schackenborg Slot og får FInt besøg

Strikkefestivalen Masker i Marsken udvider programmet og indtager blandt andet Schackenborg Slot. Desuden kommer der fint besøg fra Norge.

Flensborg Avis

7. februar 2023

Masche für Masche: Neuauflage des Strickfestivals

Auf der Homepage des Westküsten-Events läuft bereits der Countdown, obwohl es bis zur zweiten Ausgabe mehr als 260 Tage sind. Die Organisatorinnen rechnen mit mehr als 3.000 Gästen.

Der Nordschleswiger

2022

28. oktober 2022

Strick-Festival in Tondern: „Maschen in der Marsch“ mit Anziehungskraft

Das Tonderner Strick-Festival mit verschiedenen Veranstaltungsorten hat bei der Premiere am Freitag einen guten Start hingelegt. Feriengäste aus Berlin verlängerten wegen des Events spontan ihren Urlaub.

Der Nordschleswiger

23. oktober 2022

Stor opbakning til ny strikkefestival: – Styrken ved lokalsamfundet viser sig fra sin bedste side

Allerede inden jul sidste år kunne “Masker i Marsken” skrive over 100 frivillige på til Danmarks nye strikkefestival. Den lokale opbakning har været overvældende, fortæller bestyrelsen.

JydskeVestkysten

12. april 2022

Både en guru og et ikon er med: Ny festival klar med første program

Tønder Kommunes kommende strikkefestival Masker i Marsken er klar med det første program til festivalen, der slår dørene op til efteråret.

JydskeVestkysten

30. marts 2022

Snart klar med første program: Strikke- og tv-kendis gæster Tønders kommende festival

Der sker ting og sager i foreningen bag “Masker i Marsken” – Danmarks kommende strikkefestival i Tønder Kommune. Det første program er snart på plads.

JydskeVestkysten

24. januar 2022

Ny strikkefestival i Tøndermarsken med store planer

Den nye strikkefestival ‘Masker i Marsken’ løber af stablen for første gang til oktober.

TV SYD

24. januar 2022

Masker i Marsken får 70.000 til markedsføring

Den stort anlagte strikkefestival “Masker i Marsken” har modtaget 70.000 kroner i støtte af Tønder Kommune. Pengene skal bruges til markedsføring af festivalen, der finder sted for første gang i slutningen af oktober.

JyskeVestkysten

23. Januar 2022

Neues Festival: Stricken – eine Wohltat für die Seele

Sechs Frauen planen ein großes Event mit Nadel und Wolle. Der Grundstein für die Initiative wurde auf Kreta gelegt. Die Skizze entstand auf der Rückseite eins Tischsets.

Der Nordschleswiger

2021

2. december 2021

Et skridt nærmere: Steder og idéer til kommende festival fundet

De første lokationer til den kommende strikkefestival “Masker i Marsken” er fundet. Det samme er flere idéer til, hvad festivalen skal bestå af. Nu venter man på, at billetterne kan sættes til salg.

JydskeVestkysten

3. November 2021

Ny festival skal hive folk ud i marsken

Tønder Kommune får snart en helt ny festival. “Masker i Marsken” hedder den, og skal man have det fulde udbytte af den, skal man finde sit strikketøj frem. Festivalen er nemlig en strikkefestival.

UGEAVISEN TØNDER

1. november 2021

Ny festival på vej: Strikketøj skal hive folk ud i marsken

Tønder Kommune får snart en helt ny festival. “Masker i Marsken” hedder den, og skal man have det fulde udbytte af den, skal man finde sit strikketøj frem. Festivalen er nemlig en strikkefestival.

JydskeVestkysten

Hvor er
Masker i Marsken?

Masker i Marskens festligheder finder sted på flere forskellige lokationer rundt i hele Tønder Kommune, blandt andet i Højer, Ballum, Tønder, Skærbæk og Løgumkloster. I vores programoversigt kan du se mere præcist, hvor alle arrangementerne finder sted.

 

UDSTILLEROMRÅDER:

Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro

Væveriet & Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer