Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

Nyhedsbrev

Frivillig til
masker i marsken

Kan du skabe en garn-tastisk atmosfære i en hel kommune? Er du den fødte P-vagt eller dørperson? Kan du opbygge og nedtage et festivalområde eller kan du lide, at hygge om gæster og professionelle, så alle kommer i den helt rigtige stemning? Så er det lige præcis DIG vi har brug for som frivillig til vores strikkefestival den sidste weekend i oktober for at sikre, at Masker i Marsken igen i år bliver den succes, vi drømmer om.

Vi leder efter:

Vi søger frivillige til Masker i Marsken til mange forskellige opgaver. Eksempelvis:

Pyntemasker

Sammen skal vi skabe og opsætte den helt rigtige atmosfære på alle vores lokationer, så INGEN er i tvivl om, at de er landet i Masker i Marsken. Her vil det primære arbejde være før festivalen.

Sikkerheds- og rendemasker

Skal tjekke billetter, være P-vagter, sælge billetter og hjælpe med opbygning og nedtagning på alle lokationer.

Hyggemasker

Skal hygge om og guide vores festivalgæster. Der vil også være behov for en gruppe hyggemasker, som vi kalder værtinder. Værtinderne skal byde velkommen på de forskellige workshops og foredrag, så vi sikrer os, at alle får en god start på deres workshop/foredrag.

Hvad kræver det?

Som frivillig skal du minimum arbejde 5 timer under strikkefestivalen. Timer lagt før eller efter strikkefestivalen tæller for det halve, og timerne lagt under strikkefestivalen tæller én til én. Så arbejder du udelukkende før og efter, så skal du som minimum arbejde 10 timer.

De timer, du har brugt på at strikke guirlander og hjerter, tæller ikke med, men har du fx deltaget i vores hyggeaftner og været med til at producere rekvisitter til atmosfæren, er du officielt frivillig til Masker i Marsken – selvfølgelig med reference til det påkrævede timeantal.

Hvad får du?

  • Du bliver en del af et fantastisk fællesskab og kan være med til at sætte dit præg på et kulturelt fyrtårn i Tønder Kommune.
  • Partout-armbånd til hele strikkefestivalen
  • Adgang til hyggeområde med kaffe, kage og frugt
  • Fri kaffe og vand under vagterne
  • Adgang til de workshops, der ikke er udsolgt på dagen
  • Fælles afslutningsspisning mandag efter festivalen på Klægager

Vil du være frivillig på strikkefestivalen?

Hvis du kan se sig dig selv som frivillig til Masker i Marsken, så kontakt os på mail, og så skriver vi dig på vores frivillighedsliste og sender en mail til dig, når vi har overblik over de opgaver og vagter, vi mangler at få besat. Du kan også følge med i vores Facebookgruppe for frivillige på Masker i Marsken. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

info@maskerimarsken.dk

/hjælpemaskerne

Opskrifter

Strikkede blomster

Udarbejdet i 2023 af Lone Elsebeth Christiansen Tønder.

Strikkede Hjerter

Udarbejdet i 2022 af Helle, Yarn Every Wear

Strikket guirlande

“En hyldest til strikkeprøven” af Hanne B. Sønnichsen, 2022

Udsmyk festivalen

Hjælp Masker i Marsken ved at strikke firkanter til guirlander eller hjerter.