Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

Billetter

Køb din billet til Masker i Marsken og bliv en del af vores strikkefestival, hvor vi omfavner et ældgammelt håndværk med trends indenfor håndarbejde og livsstil. Her er der både plads til gode, gammeldags strikkedyder og nye stilarter indenfor strikning og håndarbejde.

Dagsbillet

Sælges fra August

Fri adgang én dag

En dagsbillet giver dig adgang til festivalen enten fredag, lørdag eller søndag. Du får desuden adgang til to venues (Klægager & Højer), hvor der begge steder vil være mulighed for at købe garn og opleve arbejdende værksteder, pop-up events, samt et væld af strikkecaféer.

Mest populære

Partoutbillet

Fri adgang alle dage

Denne billet giver dig adgang til festivalen alle tre dage. Du får desuden adgang til to venues (Klægager & Højer), hvor der begge steder vil være mulighed for at købe garn og opleve arbejdende værksteder, pop-up events, samt et væld af strikkecaféer, hvor du kan strikke og hygge med de andre deltagere.

Earlybird billetter

200 kr.

Arrangementer

Køb adgang til arrangementerne på festivalen

Deltag i en eller flere af vores mange workshops, foredrag eller events. Husk at din billet til en workshop, et foredrag eller et event kun er gyldig, hvis du også har en partout- eller dagsbillet til Masker i Marsken.

Hvor er
Masker i Marsken?

Masker i Marskens festligheder finder sted på flere forskellige lokationer rundt i hele Tønder Kommune, blandt andet i Højer, Ballum, Tønder, Skærbæk og Løgumkloster. I vores programoversigt kan du se mere præcist, hvor alle arrangementerne finder sted.

 

UDSTILLEROMRÅDER:

Klægager
Østerende 13, 6261 Bredebro

Væveriet & Bonevoksfabrikken
Søndergade 21, 6280 Højer