Kom med på strikkefestival

Med Danmarks nye strikkefestival Masker i Marsken omfavner vi et ældgammelt håndarbejde med trends indenfor både håndarbejde og livsstil. Her møder du strikkende kvinder og mænd, og der er både plads til gode, gammeldags strikkedyder og nye stilarter indenfor strikning og håndarbejde.

Her er også plads til alt dét, vi kan omgive os med, når vi strikker: Snak og fortælling, afstresning og mindfulness, hygge og natur, mad fra marsken – og måske et godt glas rom, gin eller likør udviklet af lokale producenter. Strikning indhegner selve ideen om det gode liv, med alt dét det indebærer.
Festivalen bygger på tre overordnede temaer, nemlig masker, marsken og mindfulness.

Vi glæder os til at se dig!

 

KØB BILLETTER

Dagsbillet

Fri adgang til en dag

 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i hele festivalen, kan du købe en dagsbillet til enten fredag, lørdag eller søndag.

Partout

Fri adgang til alle dage

 

Din billet giver dig adgang til festivalen alle tre dage. Du får desuden adgang til: To venues (Klægager & Kiers Gaard), hvor der vil være mulighed for at købe garn og opleve arbejdende værksteder, pop-up events på begge venues, samt et væld af strikkecaféer, hvor du kan strikke og hygge med de andre deltagere.

DKK 270,-

EKSL GEBYR

Workshops

 Køb adgang til workshops på festivalen

 

Deltag i en eller flere af vores mange workshops, foredrag eller events.

Husk at din billet til en workshop, et foredrag eller et event er kun gyldig, hvis du også har en partout- eller dagsbillet.

Det kan du opleve på årets festival

Mød bl.a.
Lærke Bagger
på årets festival