Nyheder

Program

Billetter

Udstillere

Din festival

Venskabsmasker

Frivillige

Om os

Udstillere

Her kan du se udstilleroversigten for 2024.

Astrids Butik

Astrids butik er en webshop der tilbyder produkter fra Astrid Colding Sivertsens to projekter: Midgaards Have (plantefarvning) og Retrofutura (historisk strikdesign). Med sig på Masker i Marsken har hun et udvalg af strikkekits og garn, noget plantefarvet og noget man selv kan farve, samt lidt frø til at så til foråret.

Bettina Holmquist

Bettina Holmquist arbejder primært med teknikken Multipatent og medbringer et udvalg af strikkede beklædningsgenstande i forskellige farver og garner, der ser avancerede ud, men er enkle at lave med kun én farve ad gangen. Hun tilbyder også trykte opskrifter og garnkits med håndfarvede garner

ByElines

ByElines er en livsstilsbutik og webshop med lokation i Højer. Deres sortiment består både af keramik, tasker, strikketilbehør, akvarelmalerier samt forskelligt indenfor boligdesign.

CamijoKnit

Camijoknit designer egne strikkeopskrifter, inspireret af både det nordiske og det internationale strikkemiljø samt af såvel gamle traditioner som nye trends. Desuden farve jeg garn – en skøn kreativ rejse.

Den lille garnbiks

Bag navnet Den Lille Garnbiks finder du et ungt team med stor passion for garn. De holder til i Aarhus og på deres webshop. De sælger bl.a. garn, strikkeopskrifter, alverdens tilbehør samt livstilsartikler.

Drejerinden

Lone er kvinden bag Drejerinden. Hun arbejder med trædrejning og producerer kunsthåndværk i eget navn i værkstedet på Nordfyn. Hun har en bæredygtig tilgang og upcycler gammelt træ og giver det nyt liv.

En smags sag

En Smags Sag er født ud af ideen om at præsentere lokale og regionale specialiteter fra det sydvestlige hjørne af Danmark. De sælger forskellige kaffebønner, rom, gin, special-øl, safter, marmelader og andre lækre lokale smagsoplevelser.

Faster Mette

Faster Mette er en garnbutik beliggende i Hals. I butikken forhandles garn, tilbehør og Mettes egne strikkeopskrifter. Der afholdes også strikkecaféer og workshops. Udover at drive butikken, underviser Mette også i de kreative fag på Sind Skolerne i Aalborg, heriblandt hækling, strik og tunesisk hækling.

Fredsminde

Bag Fredsminde Unika Design står Lene. Hun er uddannet tekstilformidler og har siden startet farveri og gårdbutik, hvor hun sælger håndfarvede kvalitetsgarner.

Fru Kamp

Fru Kamp er en lille garnbutik som holder til i Bække. Susanne, som er kvinden bag Fru Kamp, har siden barnsben haft interesse for strik og hækling. I butikken sælges der garn og afholdes løbende strikkecaféer.

Fynsk Mohair

Fynsk Mohair ligger i Faaborg. De producerer mohairgarn og andre mohairprodukter af høj kvalitet. De har stor fokus på dyrevelfærd og mener, at det bedste mohairgarn kommer fra geder, som har et godt liv.

Garnfarveriet

Jeanette står bag Garnfarveriet som ligger på Fyn. Hun har stort fokus på bæredygtigt håndværk, bl.a. ved at farve og skylle sit garn i regnvand. Ulden fra hendes eget garn kommer fra små fynske gårde, hvor hun selv sorterer hver en krølle.

Geilsk

Bag ved navnet Geilsk finder du Bente. Hun er uddannet håndarbejdslærer og har haft virksomheden siden 2007. Både i den fysiske butik og på webshoppen, sælger hun sit eget garn, og strikdesigns. Af og til holder hun også foredrag.

G-ULD 

En farverig verden

G-uld er baseret på godt håndværk, med forståelse og respekt for materialet, kvalitet og naturen. Vores farvning og valg af produkter har rod i gamle traditioner, og med et stort ønske om, at fortiden skal møder nutiden

Hakkenålen

Daisy, som står bag Hakkenålen, holder til i Bjerre, hvor hun har sin fysiske butik. Hun sælger garn, opskrifter og tilbehør, både i butikken og på nettet. Hun afholder bl.a. også workshops i hakning/tunesisk hækling.

Hanne I Højer

Hanne i Højer har eksisteret siden 1990. Hun fremstiller og sælger kunsthåndværk både fra egen produktion men også ting fra dygtige kollegaer. Hendes egne produkter fremstilles hovedsagelig i uld og andre naturlige materialer, og i hendes værksted arbejdes der primært med vævning og strikning.

Hesselstrik

Hanne fra Hesselstrik har base i Nyborg, hvorfra hun både designer strik, sælger opskrifter og plantefarver sit eget garn.

Horn-Skovgaard

Horn Skovgaard er et hobbylandbrug, hvor fårene er omdrejningspunktet. Ulden fra deres får og lam, bliver spundet til garn og er i de grålige nuancer. Udover garn producerer de også glaskunst i glade farver, deres sortiment består bl.a. af lysestager, fade, figurer og smykker.

Inger Holst Sørensen

Ingers interesse for tekstiler startede for mange år siden. I begyndelsen vævede hun tæpper og billeder med kludestrimler, nu væver hun med forskellige materialer og garner, her i blandt avispapir, metal og hestehår.

Jefsen Bog & Ide

Den lokale Bog & Ide fra Tønder vil udstille med relevante og aktuelle bøger indenfor vores tre temaer, masker, marsken og mindfulness.

Jette Roed Helbo

Væv og strik holder til i Hurup. På hjemmesiden kan man bestille strikkekits og lækre strik, som man har set på siden. Der sælges primært strikkekits til trøjer, sjal og ponchoer.

Jytte Pallisgaard

Jytte fra Helsingør er uddannet tekstilformidler indenfor strikdesign og håndværk. Hun arbejder med design, tilbyder strikkeundervisning, kurser, workshops samt strikkecaféer.

KnitFullness

knitfulness.dk er en webshop med bæredygtigt kvalitetsgarn og tilbehør. Garnerne er nøje udvalgt, så de på den ene eller anden måde støtter op om FN’s 17 verdensmål omhandlende bæredygtighed. Der er tale om økologi og dyrevelfærd, genanvendte materialer og fairtrade produkter. Du kan altså med god samvittighed købe garn hos knitfulness.dk.

Knit by Moltrup

Produkter og værdier. Knit by Moltrup arbejder ud fra principper om bæredygtighed, høj kvalitet og unika produkter

Knit happens

Knit Happens er ejet af Majbritt og ligger i gågaden i Aabenraa. I butikken er der stort fokus på kvalitetsgarn, hygge, mindfulness og strikkeglæde. Majbritt afholder jævnligt strikkeaftner, hvor man kan få ny viden og inspiration.

Madam Munch

Bodil, som er kvinden bag Madam Munch, holder til i Gjern. Her sælger hun garner, opskrifter og strikketilbehør. Hun arrangerer også bl.a. workshops, kurser og strikkecaféer samt udlandsrejser med strik og kreativitet i fokus.

Larsen KnitDesign

Mette Larsen står bag Larsen KnitDesign. Hun formidler sin kærlighed til strik gennem sine forskellige og inspirerende opskrifter, som hun flittigt viser frem på Instagram.

Le Garn

Hos Legarn sælger vi garn fra den spanske familievirksomhed Casasol, og det er der flere grunde til.

Garn fra Casasol er ikke blot smukt spansk håndværk, der er en fornøjelse at strikke med.

Casasols farverige, bæredygtige garnunivers er indbegrebet af håndværk og kvalitet, der går hånd i hånd med omsorg for vores klode.

Marianne Østergaard, Danish Knitwear

Marianne fra Danish Knitwear designer strik og har gjort siden 1983. I sin butik i Øster Lindet sælger hun strikkedesigns, strikkebøger, strikkekits samt sit eget plantefarvede garn.

Mette Albæk design

Mettes virksomhed indebærer både unikke pudedesigns, garnbutik samt kursus og workshops. Hun er certificeret i håndarbejds-psykologi og bruger disse erfaringer i kurser i håndarbejde om stress-håndtering.

Sassy yarns

Vi er to friske piger (Freja, 28 år og Siri, 21 år) fra det sydjydske. I foråret 2023 startede vi vores garnfarvningsvirksomhed og lige siden da har vi haft travlt med at udforske seje farver og forskellige teknikker. Vi går først og fremmest op i god garn kvalitet i farver til enhver smag. 

Ofeig og Ko

Tina står bag garnbutikken Ofeig & Ko i Hammel. Her sælger hun kvalitetsgarner, opskrifter og tilbehør. Hun afholder også jævnligt strikkecafé i butikken.

Ries Garnverden

Rie er uddannet fra Skals Håndarbejds-seminarium med strik og vævning som hovedfag. Hun underviser i strikketeknikker, laver strikkeopskrifter, holder kreative workshops og sælger strikke- og vævegarn.

Soschjelde

SoSchjelde producerer lædertasker og strikketilbehør fra rest og overskudslæder, med stor fokus på bæredygtighed. Tine Schjeldes designs er enkle og med inspiration fra det skandinaviske design univers.

Speedyneedle

Bag navnet Speedyneedle står Maria. På sin webshop sælger hun bl.a. garn, plantefarvede garner, opskrifter, strikkekits og bøger.

Stampager

Stampager er et garnfarveri i Spjald, som ejes af Agnethe. Hun hånd-maler garner og sælger bl.a. dansk merino uldgarn, masker i filt eller papir samt tekstilbilleder i maskin- eller håndbroderi.

Stenmarks-gårdens Butik

Stenmarksgårdens butik er en gårdbutik tæt på Ringsted. Den er drevet af Karen og butikken er primært bygget op omkring produkter i mohair og merino. På gården har de selv både merinofår, mohairgeder og alpakaer.

Strik med Henni

Strik med Henni er en webshop, som forhandler garner og strikketilbehør, fra flere steder i verden. Henni, som står bag webshoppen, har en forkærlighed for små producenter, som laver anderledes strikketilbehør i høj kvalitet.

Thelma Steimann

Thelma Steimann er et bæredygtigt brand, som tager udgangspunkt i Thelmas islandske baggrund. Hendes designs er inspireret af de hårde naturelementer som findes på Island. Hun sælger både strikkeopskrifter, garn, håndfarvet garn og farvekits.

Uldgården

Uldgården ligger i Vostrup og forhandler et stort udvalg af bøger, opskrifter, garner, filt samt strikke- og hæklekits både fysisk og online. De afholder også workshops i strikning, hakning, hækling, filtning og vævning.

Uldsund

Uldsund er en lille garnbutik som holder til i Bækmarksbro. Her er der rig mulighed for at blive inspireret og få nye fif med hjem. I butikken sælges der bl.a. strikkekits og garner.

Unik Garn

Malene er indehaver af Unik Garn og holder til i Brønshøj. På sin webshop sælger hun alverdens lækre håndfarvede garner både til strik og broderi.

Vildspire

Vildspire er garn farvet med planter & kærlighed til naturen – det er min passion for farver, naturlige fibre & godt håndværk. Alle mine baser er valgt ud fra enten at være GOTS certificerede eller lokalt producerede – jeg medbringer merino, merino/hør, lokalt produceret mohair samt lidt blandede godter

Westwooly

WestWooly er et micro-farveri beliggende i hjertet af Vestjylland. Garnet farves med stor respekt for natur og miljø. Alt garn er købt ved anerkendte leverandører og er produceret med dyrevelfærd i fokus. WestWooly sælger primært garn, opskrifter og strikketilbehør.

Wooltimo

Wooltimo er en webshop der sælger garn, garnkits, opskrifter, bøger og strikketilbehør samt spilledåser. Indehaveren af butikken er Ulla Toft Christensen og hun åbnede i 2020 Wooltimo’s fysiske butik i Brande.

Önling

Önling er en webshop, som fokuserer på strikkedesigns i klassisk nordisk stil. De sælger strikkeopskrifter, garn, strikketilbehør og sykits. De har stor fokus på bæredygtighed og forhandler kun naturlige og økologiske garner.

Yarn Every Wear

Yarn Every Wear er en garnbutik i hjertet af Tønder. De har også en webshop, hvor de forhandler alverdens garn og kreativt tilbehør til både strikning, hækling, broderi og syning.

Yarnloving

Luise Farcinsen står bag Yarnloving som holder til i Herning. Hendes mission er at udbrede kærligheden til garn, uanset om det er hækling, strikning eller noget helt tredje, garnet skal bruges til. Hun sælger alverdens lækre kvalitetsgarner, opskrifter, bøger, hæfter og tilbehør.